(SAMOGOVOR) Poletni hit ali kako sem postal odganjalec vampirjev

Datum 28. september 2025 07:52
Čas branja 4 min
V prostem času izjemno rad kuham. To me sprošča in mi predstavlja neke vrste antistresno terapijo. Kot zalivanje vrta in sprehod denimo. Moje kuharsko znanje ni na nekem visokem nivoju, rad pa se lotevam novih jedi, ki mi predstavljajo izziv. Vendar v mejah mojih gabaritov. To pa so rižote, testenine, morske jedi in žar. Patentiral sem nekaj jedi oziroma bolje rečeno - znam jih dobro pripraviti. Dobro, denimo, pripravim z rožmarinom dušene lignje na način calamarata, tunin tatar, pašto s školjkami. Letos mi je na morju celo uspelo do popolnosti speči tunin stejk - z roza črto na sredini. Res pa je, da so bili lepi, sveži kosi, ne zmrznjeni. A dovolj o mojih podvigih - nazaj k tzatzikiju ...
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
Izrael bo lahko sodeloval na Evroviziji, Slovenije na Dunaju ne bo. Se strinjate s tako odločitvijo RTV Slovenija?
Da, s tem smo pokazali moralno držo.
39%
257 glasov
Odpovedati bi se morali sodelovanju že pred leti.
39%
256 glasov
Ne, gre za glasbeni izbor in morali bi sodelovati.
15%
102 glasov
Ne vem, me ne zanima.
7%
46 glasov
Skupaj glasov: 661