Smo res že vsi preobčutljivi za to ali ono hrano?

Datum 17. julij 2022 04:40
Čas branja 5 min
Večina vas je verjetno že opazila, da je postalo prirejanje družabne večerje res zahtevna naloga. Eden od prijateljev ne sme uživati glutena, drugi ne prenese mlečnih izdelkov, tretji ne mara čebule, dva pa sta vegetarijanca.

Se število ljudi s prehransko preobčutljivostjo oziroma intoleranco za hrano res povečuje? Ali pa danes le več poslušamo in beremo o tej težavi?
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
Izrael bo lahko sodeloval na Evroviziji, Slovenije na Dunaju ne bo. Se strinjate s tako odločitvijo RTV Slovenija?
Da, s tem smo pokazali moralno držo.
39%
273 glasov
Odpovedati bi se morali sodelovanju že pred leti.
38%
268 glasov
Ne, gre za glasbeni izbor in morali bi sodelovati.
16%
112 glasov
Ne vem, me ne zanima.
7%
48 glasov
Skupaj glasov: 701