(INTERVJU) Kuharska mojstrica Špela Kuhel: Ljubi dolenjsko kuhinjo in osvaja nagrade

Datum 27. november 2022 02:00
Čas branja 9 min
Perspektivna mlada kuharska mojstrica Špela Kuhel, študentka gostinstva in turizma Biotehniškega izobraževalnega centra (BIC) Ljubljana, je na kuharskem tekmovanju European Young Chef Awards 2022, ki je potekalo na Norveškem, s cvičkovo obaro zasedla drugo mesto. Z njo smo o tekmovanju in slovenski kulinariki poklepetali v prostorih BIC-a v Ljubljani.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.
Izrael bo lahko sodeloval na Evroviziji, Slovenije na Dunaju ne bo. Se strinjate s tako odločitvijo RTV Slovenija?
Da, s tem smo pokazali moralno držo.
39%
257 glasov
Odpovedati bi se morali sodelovanju že pred leti.
39%
256 glasov
Ne, gre za glasbeni izbor in morali bi sodelovati.
15%
102 glasov
Ne vem, me ne zanima.
7%
46 glasov
Skupaj glasov: 661