Domače testenine s tartufi

Posebej za H.I.M. je spomladanski recept pripravil mlad chef Jakob Pintar, ki ustvarja nove jedi, pogosto povsem po svoje interpretira pozabljene jedi.

Domače testenine s tartufi
Domače testenine s tartufi
Tabar
Datum 4. april 2022 11:54
Čas branja 1 min

V njegovi kuhinji vladajo lokalnost, trajnost, dovršena tehnika, pa seveda ustvarjalnost in pogum. Izkušnje je nabiral pri razvpitem Gordonu Ramsayu v Londonu (restavracija Maze), nato v pariški restavraciji L’Atelier de Joël Robuchon z dvema Michelinovima zvezdicama, in na Dunaju v restavraciji Steirereck, pri Heinzu Reitbauerju. Zadnja leta pa je še najbolj znan po svojih tapasih, ki jih lahko preizkusite v TaBaru v Ljubljani.

Za rezančevo testo:

Za omako:

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Izrael bo lahko sodeloval na Evroviziji, Slovenije na Dunaju ne bo. Se strinjate s tako odločitvijo RTV Slovenija?
Da, s tem smo pokazali moralno držo.
39%
289 glasov
Odpovedati bi se morali sodelovanju že pred leti.
39%
291 glasov
Ne, gre za glasbeni izbor in morali bi sodelovati.
16%
117 glasov
Ne vem, me ne zanima.
7%
50 glasov
Skupaj glasov: 747