Datum
5. december 2025 06:00
V nadaljevanju preberite:
- Po dolgih letih sodelovanja je Gregor Vračko prepustil vodenje Bistroja Marco svojemu dolgoletnemu sodelavcu Alekseju Valentiču. Bistro je preimenovan v Jamin, novi vodja pa ohranja prepoznavno kulinarično filozofijo.
- Kako je Aleksej, ki je Gregorju pomagal že pri 15 letih, postal samostojen vodja bistroja.
- Kakšen je pomen novega imena Jamin.
- Katere jedi so trenutno najbolj priljubljene.
- Zanimivosti o gostih: polovica je Avstrijcev, veliko pa tudi okoliških prebivalcev in obiskovalcev iz Maribora.
- Kako Aleksej ohranja stik z mentorjem Gregorjem in sodeluje pri nabavi in dobaviteljih.
- Po dolgih letih sodelovanja je Gregor Vračko prepustil vodenje Bistroja Marco svojemu dolgoletnemu sodelavcu Alekseju Valentiču. Bistro je preimenovan v Jamin, novi vodja pa ohranja prepoznavno kulinarično filozofijo.
- Kako je Aleksej, ki je Gregorju pomagal že pri 15 letih, postal samostojen vodja bistroja.
- Kakšen je pomen novega imena Jamin.
- Katere jedi so trenutno najbolj priljubljene.
- Zanimivosti o gostih: polovica je Avstrijcev, veliko pa tudi okoliških prebivalcev in obiskovalcev iz Maribora.
- Kako Aleksej ohranja stik z mentorjem Gregorjem in sodeluje pri nabavi in dobaviteljih.