Slovenec v povprečju poje od 60 do 70 kilogramov kruha letno. To so skrivnosti uspešne peke

Priprava kruha v domači kuhinji je morda na prvi pogled zapletena in vam v prvem poskusu ne bo uspela - morda bo skorjica pretrda, sredica pa medlega okusa. A kot pri vsaki stvari velja, da vaja dela mojstra, pomagajo pa naj vam še nasveti kuharskih mojstrov.
Shutterstock
Datum 30. oktober 2019 01:33
Čas branja 1 min

Slovenci sledimo trendom

Pravilno vzhajanje testa

Umetnina je narediti kruh brez dodatkov

Svežina se ohrani s pravilnim shranjevanjem

Star kruh lahko osvežimo v pečici

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Kateri zimski šport spremljate najraje?
Alpsko smučanje.
12%
12 glasov
Smučarske skoke.
52%
53 glasov
Biatlon.
4%
4 glasov
Tek na smučeh.
1%
1 glasov
Hokej.
2%
2 glasov
Nekaj drugega.
2%
2 glasov
Ne spremljam.
27%
28 glasov
Skupaj glasov: 102