(RECEPT) Kostanjev zavitek: ko se potrpežljivost pri lupljenju kostanja splača

Kostanj je ob moštu tipična sestavina jesenskih piknikov. V sezoni ga je načeloma dovolj, ob sprehodu po gozdu ga lahko naberemo kar sami. Edina težava je lupljenje, a tudi pri tem obstaja nekaj trikov.
Maribor:  kostanji -
Maribor: kostanji -
Igor Napast
Datum 4. oktober 2019 02:03
Čas branja 1 min
Shutterstock

Po kostanj ni treba plezati na drevesa

Lupljenje - mukotrpno delo

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Kateri zimski šport spremljate najraje?
Alpsko smučanje.
12%
12 glasov
Smučarske skoke.
52%
53 glasov
Biatlon.
4%
4 glasov
Tek na smučeh.
1%
1 glasov
Hokej.
2%
2 glasov
Nekaj drugega.
2%
2 glasov
Ne spremljam.
27%
28 glasov
Skupaj glasov: 102