Solata iz svežih špinačnih listov

Profimedia
Datum 22. marec 2021 06:00
Čas branja 1 min

Sestavine:

1/2 kg svežih špinačnih listov

3 stroki česna

olje

kis

sol

2 trdo kuhani jajci

Priprava:

Špinačne liste operemo pod tekočo vodo, jih dobro odcedimo in zrežemo na tanke rezance. Jajci trdo skuhamo, olupimo, narežemo na rezine in primešamo k špinačnim listom. Solimo, dodamo olje in kis ter stisnjen česen.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Izrael bo lahko sodeloval na Evroviziji, Slovenije na Dunaju ne bo. Se strinjate s tako odločitvijo RTV Slovenija?
Da, s tem smo pokazali moralno držo.
40%
242 glasov
Odpovedati bi se morali sodelovanju že pred leti.
39%
235 glasov
Ne, gre za glasbeni izbor in morali bi sodelovati.
15%
90 glasov
Ne vem, me ne zanima.
7%
42 glasov
Skupaj glasov: 609